Tegalreja, Bayat, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalreja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTegalrejo
Tegalreja kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Jawa Tengah
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Indonésia
Tegalreja
Tegalreja
Koordhinat: 7°46′38″S 110°40′51″E / 7.77721°S 110.68085°E / -7.77721; 110.68085Koordhinat: 7°46′38″S 110°40′51″E / 7.77721°S 110.68085°E / -7.77721; 110.68085
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanBayat
Kodhe laladan
administrasi
33.10.04.2012

Tegalreja iku désa ing Kacamatan Bayat, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)