Jarum, Bayat, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jarum
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJarum
Jarum kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jarum
Jarum
Jarum kapernah ing Jawa Tengah
Jarum
Jarum
Jarum kapernah ing Indonésia
Jarum
Jarum
Koordhinat: 7°47′45″S 110°39′23″E / 7.79575°S 110.65629°E / -7.79575; 110.65629Koordhinat: 7°47′45″S 110°39′23″E / 7.79575°S 110.65629°E / -7.79575; 110.65629
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanBayat
Kodhe laladan
administrasi
33.10.04.2004

Jarum iku désa ing Kacamatan Bayat, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)