Jothangan, Bayat, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jothangan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJotangan
Jothangan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jothangan
Jothangan
Jothangan kapernah ing Jawa Tengah
Jothangan
Jothangan
Jothangan kapernah ing Indonésia
Jothangan
Jothangan
Koordhinat: 7°45′40″S 110°38′45″E / 7.76103°S 110.64572°E / -7.76103; 110.64572Koordhinat: 7°45′40″S 110°38′45″E / 7.76103°S 110.64572°E / -7.76103; 110.64572
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanBayat
Kodhe laladan
administrasi
33.10.04.2016

Jothangan iku désa ing Kacamatan Bayat, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)