Tawangreja, Bayat, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tawangreja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTawangrejo
Tawangreja kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Tawangreja
Tawangreja
Tawangreja kapernah ing Jawa Tengah
Tawangreja
Tawangreja
Tawangreja kapernah ing Indonésia
Tawangreja
Tawangreja
Koordhinat: 7°45′30″S 110°40′04″E / 7.75822°S 110.66775°E / -7.75822; 110.66775Koordhinat: 7°45′30″S 110°40′04″E / 7.75822°S 110.66775°E / -7.75822; 110.66775
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanBayat
Kodhe laladan
administrasi
33.10.04.2014

Tawangreja iku désa ing Kacamatan Bayat, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)