Menyang kontèn

Talang, Bayat, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Talang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTalang
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°45′33″S 110°40′45″E / 7.75911°S 110.67917°E / -7.75911; 110.67917Koordhinat: 7°45′33″S 110°40′45″E / 7.75911°S 110.67917°E / -7.75911; 110.67917
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanBayat
Kodhe laladan
administrasi
33.10.04.2013

Talang iku désa ing Kacamatan Bayat, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.