Polanharja, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Polanharja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPolanharjo
Polanharja kapernah ing Jawa Tengah
Polanharja
Polanharja
Polanharja kapernah ing Indonésia
Polanharja
Polanharja
Koordhinat: 7°36′51″S 110°39′49″E / 7.61425°S 110.66371°E / -7.61425; 110.66371Koordhinat: 7°36′51″S 110°39′49″E / 7.61425°S 110.66371°E / -7.61425; 110.66371
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17

Polanharja iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)