Wangèn, Polanharja, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wangèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWangen
Wangèn kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Wangèn
Wangèn
Wangèn kapernah ing Jawa Tengah
Wangèn
Wangèn
Wangèn kapernah ing Indonésia
Wangèn
Wangèn
Koordhinat: 7°36′11″S 110°39′19″E / 7.60294°S 110.6554°E / -7.60294; 110.6554Koordhinat: 7°36′11″S 110°39′19″E / 7.60294°S 110.6554°E / -7.60294; 110.6554
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2012

Wangèn iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)