Glagahwangi, Polanharja, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Glagahwangi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGlagahwangi
Glagahwangi kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Glagahwangi
Glagahwangi
Glagahwangi kapernah ing Jawa Tengah
Glagahwangi
Glagahwangi
Glagahwangi kapernah ing Indonésia
Glagahwangi
Glagahwangi
Koordhinat: 7°38′57″S 110°39′53″E / 7.64915°S 110.66461°E / -7.64915; 110.66461Koordhinat: 7°38′57″S 110°39′53″E / 7.64915°S 110.66461°E / -7.64915; 110.66461
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2001

Glagahwangi iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)