Nganjat, Polanharja, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nganjat
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Nganjat
Nganjat kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Nganjat
Nganjat
Nganjat kapernah ing Jawa Tengah
Nganjat
Nganjat
Nganjat kapernah ing Indonésia
Nganjat
Nganjat
Koordhinat: 7°37′00″S 110°38′36″E / 7.61655°S 110.6433°E / -7.61655; 110.6433Koordhinat: 7°37′00″S 110°38′36″E / 7.61655°S 110.6433°E / -7.61655; 110.6433
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Klathèn
Kacamatan Polanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2006

Nganjat iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.