Menyang kontèn

Sidawayah, Polanharja, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidawayah
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidowayah
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°35′30″S 110°40′01″E / 7.59171°S 110.66695°E / -7.59171; 110.66695Koordhinat: 7°35′30″S 110°40′01″E / 7.59171°S 110.66695°E / -7.59171; 110.66695
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2017

Sidawayah iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.