Sidawayah, Polanharja, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidawayah
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidowayah
Sidawayah kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Sidawayah
Sidawayah
Sidawayah kapernah ing Jawa Tengah
Sidawayah
Sidawayah
Sidawayah kapernah ing Indonésia
Sidawayah
Sidawayah
Koordhinat: 7°35′30″S 110°40′01″E / 7.59171°S 110.66695°E / -7.59171; 110.66695Koordhinat: 7°35′30″S 110°40′01″E / 7.59171°S 110.66695°E / -7.59171; 110.66695
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2017

Sidawayah iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)