Ngaran, Polanharja, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngaran
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgaran
Ngaran kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Ngaran
Ngaran
Ngaran kapernah ing Jawa Tengah
Ngaran
Ngaran
Ngaran kapernah ing Indonésia
Ngaran
Ngaran
Koordhinat: 7°37′36″S 110°39′36″E / 7.62663°S 110.65999°E / -7.62663; 110.65999Koordhinat: 7°37′36″S 110°39′36″E / 7.62663°S 110.65999°E / -7.62663; 110.65999
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2004

Ngaran iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)