Juwiring, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Juwiring
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJuwiring
Juwiring kapernah ing Jawa Tengah
Juwiring
Juwiring
Juwiring kapernah ing Indonésia
Juwiring
Juwiring
Koordhinat: 7°39′36″S 110°44′06″E / 7.66012°S 110.73506°E / -7.66012; 110.73506Koordhinat: 7°39′36″S 110°44′06″E / 7.66012°S 110.73506°E / -7.66012; 110.73506
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.14

Juwiring iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)