Juwiring, Juwiring, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Juwiring
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJuwiring
Juwiring kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Juwiring
Juwiring
Juwiring kapernah ing Jawa Tengah
Juwiring
Juwiring
Juwiring kapernah ing Indonésia
Juwiring
Juwiring
Koordhinat: 7°38′45″S 110°43′25″E / 7.64582°S 110.72354°E / -7.64582; 110.72354Koordhinat: 7°38′45″S 110°43′25″E / 7.64582°S 110.72354°E / -7.64582; 110.72354
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJuwiring
Kodhe laladan
administrasi
33.10.14.2016

Juwiring iku désa ing Kacamatan Juwiring, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)