Menyang kontèn

Jetis, Juwiring, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jetis
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJetis
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°40′14″S 110°44′21″E / 7.67045°S 110.73918°E / -7.67045; 110.73918Koordhinat: 7°40′14″S 110°44′21″E / 7.67045°S 110.73918°E / -7.67045; 110.73918
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJuwiring
Kodhe laladan
administrasi
33.10.14.2004

Jetis iku désa ing Kacamatan Juwiring, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.