Juwiran, Juwiring, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Juwiran
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJuwiran
Juwiran kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Juwiran
Juwiran
Juwiran kapernah ing Jawa Tengah
Juwiran
Juwiran
Juwiran kapernah ing Indonésia
Juwiran
Juwiran
Koordhinat: 7°40′07″S 110°43′43″E / 7.66856°S 110.72866°E / -7.66856; 110.72866Koordhinat: 7°40′07″S 110°43′43″E / 7.66856°S 110.72866°E / -7.66856; 110.72866
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJuwiring
Kodhe laladan
administrasi
33.10.14.2003

Juwiran iku désa ing Kacamatan Juwiring, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.