Mrisèn, Juwiring, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mrisèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMrisen
Mrisèn kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Mrisèn
Mrisèn
Mrisèn kapernah ing Jawa Tengah
Mrisèn
Mrisèn
Mrisèn kapernah ing Indonésia
Mrisèn
Mrisèn
Koordhinat: 7°38′04″S 110°42′21″E / 7.63454°S 110.70575°E / -7.63454; 110.70575Koordhinat: 7°38′04″S 110°42′21″E / 7.63454°S 110.70575°E / -7.63454; 110.70575
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJuwiring
Kodhe laladan
administrasi
33.10.14.2014

Mrisèn iku désa ing Kacamatan Juwiring, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.