Menyang kontèn

Mrisèn, Juwiring, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mrisèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMrisen
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°38′04″S 110°42′21″E / 7.63454°S 110.70575°E / -7.63454; 110.70575Koordhinat: 7°38′04″S 110°42′21″E / 7.63454°S 110.70575°E / -7.63454; 110.70575
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJuwiring
Kodhe laladan
administrasi
33.10.14.2014

Mrisèn iku désa ing Kacamatan Juwiring, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.