Pundhungan, Juwiring, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pandhungan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPundungan
Pandhungan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Pandhungan
Pandhungan
Pandhungan kapernah ing Jawa Tengah
Pandhungan
Pandhungan
Pandhungan kapernah ing Indonésia
Pandhungan
Pandhungan
Koordhinat: 7°38′09″S 110°42′58″E / 7.63576°S 110.71623°E / -7.63576; 110.71623Koordhinat: 7°38′09″S 110°42′58″E / 7.63576°S 110.71623°E / -7.63576; 110.71623
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJuwiring
Kodhe laladan
administrasi
33.10.14.2015

Pandhungan iku désa ing Kacamatan Juwiring, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)