Delanggu, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Delanggu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDelanggu
Delanggu kapernah ing Jawa Tengah
Delanggu
Delanggu
Delanggu kapernah ing Indonésia
Delanggu
Delanggu
Koordhinat: 7°37′41″S 110°41′29″E / 7.62804°S 110.69143°E / -7.62804; 110.69143Koordhinat: 7°37′41″S 110°41′29″E / 7.62804°S 110.69143°E / -7.62804; 110.69143
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.16

Delanggu iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)