Menyang kontèn

Sabrang, Delanggu, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sabrang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSabrang
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°37′28″S 110°41′51″E / 7.62434°S 110.69761°E / -7.62434; 110.69761Koordhinat: 7°37′28″S 110°41′51″E / 7.62434°S 110.69761°E / -7.62434; 110.69761
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanDelanggu
Kodhe laladan
administrasi
33.10.16.2010

Sabrang iku désa ing Kacamatan Delanggu, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.