Sribit, Delanggu, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sribit
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSribit
Sribit kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Sribit
Sribit
Sribit kapernah ing Jawa Tengah
Sribit
Sribit
Sribit kapernah ing Indonésia
Sribit
Sribit
Koordhinat: 7°38′43″S 110°40′37″E / 7.64523°S 110.67686°E / -7.64523; 110.67686Koordhinat: 7°38′43″S 110°40′37″E / 7.64523°S 110.67686°E / -7.64523; 110.67686
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanDelanggu
Kodhe laladan
administrasi
33.10.16.2006

Sribit iku désa ing Kacamatan Delanggu, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)