Mendhak, Delanggu, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mendhak
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMendak
Mendhak kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Mendhak
Mendhak
Mendhak kapernah ing Jawa Tengah
Mendhak
Mendhak
Mendhak kapernah ing Indonésia
Mendhak
Mendhak
Koordhinat: 7°37′04″S 110°40′53″E / 7.61784°S 110.68142°E / -7.61784; 110.68142Koordhinat: 7°37′04″S 110°40′53″E / 7.61784°S 110.68142°E / -7.61784; 110.68142
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanDelanggu
Kodhe laladan
administrasi
33.10.16.2007

Mendhak iku désa ing Kacamatan Delanggu, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)