Karang, Delanggu, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarang
Karang kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Karang
Karang
Karang kapernah ing Jawa Tengah
Karang
Karang
Karang kapernah ing Indonésia
Karang
Karang
Koordhinat: 7°37′56″S 110°41′40″E / 7.63221°S 110.69432°E / -7.63221; 110.69432Koordhinat: 7°37′56″S 110°41′40″E / 7.63221°S 110.69432°E / -7.63221; 110.69432
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanDelanggu
Kodhe laladan
administrasi
33.10.16.2009

Karang iku désa ing Kacamatan Delanggu, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)