Gathak, Delanggu, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gathak
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGatak
Gathak kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Gathak
Gathak
Gathak kapernah ing Jawa Tengah
Gathak
Gathak
Gathak kapernah ing Indonésia
Gathak
Gathak
Koordhinat: 7°37′00″S 110°42′16″E / 7.61654°S 110.70438°E / -7.61654; 110.70438Koordhinat: 7°37′00″S 110°42′16″E / 7.61654°S 110.70438°E / -7.61654; 110.70438
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanDelanggu
Kodhe laladan
administrasi
33.10.16.2012

Gathak iku désa ing Kacamatan Delanggu, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)