Kebonarum, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebonarum
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKebonarum
Kebonarum kapernah ing Jawa Tengah
Kebonarum
Kebonarum
Kebonarum kapernah ing Indonésia
Kebonarum
Kebonarum
Koordhinat: 7°41′52″S 110°33′42″E / 7.69766°S 110.56161°E / -7.69766; 110.56161Koordhinat: 7°41′52″S 110°33′42″E / 7.69766°S 110.56161°E / -7.69766; 110.56161
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.07

Kebonarum iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)