Menyang kontèn

Kebonarum, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kebonarum
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKebonarum
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°41′52″S 110°33′42″E / 7.69766°S 110.56161°E / -7.69766; 110.56161Koordhinat: 7°41′52″S 110°33′42″E / 7.69766°S 110.56161°E / -7.69766; 110.56161
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.07

Kebonarum iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Pérangan administratif

[besut | besut sumber]
Désa

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.