Mèndhèn, Kebonarum, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mèndhèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMenden
Mèndhèn kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Mèndhèn
Mèndhèn
Mèndhèn kapernah ing Jawa Tengah
Mèndhèn
Mèndhèn
Mèndhèn kapernah ing Indonésia
Mèndhèn
Mèndhèn
Koordhinat: 7°41′53″S 110°33′09″E / 7.69801°S 110.55243°E / -7.69801; 110.55243Koordhinat: 7°41′53″S 110°33′09″E / 7.69801°S 110.55243°E / -7.69801; 110.55243
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKebonarum
Kodhe laladan
administrasi
33.10.07.2007

Mèndhèn iku désa ing Kacamatan Kebonarum, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)