Kalikotès, Kalikotès, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalikotès
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalikotes
Kalikotès kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kalikotès
Kalikotès
Kalikotès kapernah ing Jawa Tengah
Kalikotès
Kalikotès
Kalikotès kapernah ing Indonésia
Kalikotès
Kalikotès
Koordhinat: 7°43′23″S 110°37′39″E / 7.72293°S 110.62742°E / -7.72293; 110.62742Koordhinat: 7°43′23″S 110°37′39″E / 7.72293°S 110.62742°E / -7.72293; 110.62742
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKalikotès
Kodhe laladan
administrasi
33.10.23.2003

Kalikotès iku désa ing Kacamatan Kalikotès, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)