Krajan, Kalikotès, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Krajan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKrajan
Krajan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Krajan
Krajan
Krajan kapernah ing Jawa Tengah
Krajan
Krajan
Krajan kapernah ing Indonésia
Krajan
Krajan
Koordhinat: 7°43′04″S 110°38′21″E / 7.7179°S 110.6393°E / -7.7179; 110.6393Koordhinat: 7°43′04″S 110°38′21″E / 7.7179°S 110.6393°E / -7.7179; 110.6393
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKalikotès
Kodhe laladan
administrasi
33.10.23.2004

Krajan iku désa ing Kacamatan Kalikotès, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)