Jimbung, Kalikotès, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jimbung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJimbung
Jimbung kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jimbung
Jimbung
Jimbung kapernah ing Jawa Tengah
Jimbung
Jimbung
Jimbung kapernah ing Indonésia
Jimbung
Jimbung
Koordhinat: 7°44′48″S 110°36′37″E / 7.74667°S 110.61029°E / -7.74667; 110.61029Koordhinat: 7°44′48″S 110°36′37″E / 7.74667°S 110.61029°E / -7.74667; 110.61029
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKalikotès
Kodhe laladan
administrasi
33.10.23.2001

Jimbung iku désa ing Kacamatan Kalikotès, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)