Jagasetran, Kalikotès, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jagasetran
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJogosetran
Jagasetran kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jagasetran
Jagasetran
Jagasetran kapernah ing Jawa Tengah
Jagasetran
Jagasetran
Jagasetran kapernah ing Indonésia
Jagasetran
Jagasetran
Koordhinat: 7°42′17″S 110°38′21″E / 7.70472°S 110.63927°E / -7.70472; 110.63927Koordhinat: 7°42′17″S 110°38′21″E / 7.70472°S 110.63927°E / -7.70472; 110.63927
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKalikotès
Kodhe laladan
administrasi
33.10.23.2006

Jagasetran iku désa ing Kacamatan Kalikotès, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)