Menyang kontèn

Jagasetran, Kalikotès, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jagasetran
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJogosetran
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°42′17″S 110°38′21″E / 7.70472°S 110.63927°E / -7.70472; 110.63927Koordhinat: 7°42′17″S 110°38′21″E / 7.70472°S 110.63927°E / -7.70472; 110.63927
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKalikotès
Kodhe laladan
administrasi
33.10.23.2006

Jagasetran iku désa ing Kacamatan Kalikotès, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.