Menyang kontèn

Gemblegan, Kalikotès, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gemblegan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGemblegan
Gemblegan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Gemblegan
Gemblegan
Gemblegan kapernah ing Jawa Tengah
Gemblegan
Gemblegan
Gemblegan kapernah ing Indonesia
Gemblegan
Gemblegan
Koordhinat: 7°42′10″S 110°37′46″E / 7.70291°S 110.62936°E / -7.70291; 110.62936Koordhinat: 7°42′10″S 110°37′46″E / 7.70291°S 110.62936°E / -7.70291; 110.62936
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKalikotès
Kodhe laladan
administrasi
33.10.23.2007

Gemblegan iku désa ing Kacamatan Kalikotès, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.