Kertèn, Gantiwarna, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kertèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKerten
Kertèn kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kertèn
Kertèn
Kertèn kapernah ing Jawa Tengah
Kertèn
Kertèn
Kertèn kapernah ing Indonésia
Kertèn
Kertèn
Koordhinat: 7°47′17″S 110°32′40″E / 7.78811°S 110.54439°E / -7.78811; 110.54439Koordhinat: 7°47′17″S 110°32′40″E / 7.78811°S 110.54439°E / -7.78811; 110.54439
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanGantiwarna
Kodhe laladan
administrasi
33.10.02.2006

Kertèn iku désa ing Kacamatan Gantiwarna, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)