Kragilan, Gantiwarna, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kragilan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKragilan
Kragilan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kragilan
Kragilan
Kragilan kapernah ing Jawa Tengah
Kragilan
Kragilan
Kragilan kapernah ing Indonésia
Kragilan
Kragilan
Koordhinat: 7°46′59″S 110°34′10″E / 7.78314°S 110.56941°E / -7.78314; 110.56941Koordhinat: 7°46′59″S 110°34′10″E / 7.78314°S 110.56941°E / -7.78314; 110.56941
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanGantiwarna
Kodhe laladan
administrasi
33.10.02.2004

Kragilan iku désa ing Kacamatan Gantiwarna, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)