Towangsan, Gantiwarna, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Towangsan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTowangsan
Towangsan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Towangsan
Towangsan
Towangsan kapernah ing Jawa Tengah
Towangsan
Towangsan
Towangsan kapernah ing Indonésia
Towangsan
Towangsan
Koordhinat: 7°45′20″S 110°34′09″E / 7.75568°S 110.56929°E / -7.75568; 110.56929Koordhinat: 7°45′20″S 110°34′09″E / 7.75568°S 110.56929°E / -7.75568; 110.56929
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanGantiwarna
Kodhe laladan
administrasi
33.10.02.2015

Towangsan iku désa ing Kacamatan Gantiwarna, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)