Menyang kontèn

Mlésé, Gantiwarna, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mlésé
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMlese
Mlésé kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Mlésé
Mlésé
Mlésé kapernah ing Jawa Tengah
Mlésé
Mlésé
Mlésé kapernah ing Indonesia
Mlésé
Mlésé
Koordhinat: 7°46′07″S 110°33′11″E / 7.76862°S 110.553°E / -7.76862; 110.553Koordhinat: 7°46′07″S 110°33′11″E / 7.76862°S 110.553°E / -7.76862; 110.553
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanGantiwarna
Kodhe laladan
administrasi
33.10.02.2012

Mlésé iku désa ing Kacamatan Gantiwarna, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.