Menyang kontèn

Eparki Tokyo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral Kebangkitan Tokyo

Eparki Tokyo yaiku eparki Greja Ortodoks Jepang. Saiki, eparki kasebut dipimpin dening biskop metropolitan Tokyo lan kabeh Jepang Daniel (Nushiro), lan tahtane menika Katedral Kebangkitan Tokyo.[1] Eparki kasebut didegake ing taun 1906 lan kalebu kutha Tokyo lan prefektur-prefektur Nagano, Tochigi, Ibaraki, Saitama, Chiba, Gunma, Kanagawa, Shizuoka, lan Yamanashi.[1]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]