Menyang kontèn

Eparki Pskov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Pskov lan Velikiye Luki
Lokasi
Markas besarKatedral Tritunggal, Pskov
Informasi
DenominasiOrtodoks Wetan
Greja sui iurisGreja Ortodoks Ruslan
Didegaké1589
KagubernuranEparki
Situs web
www.pskov-eparhiya.ru

Kabiskopan Pskov lan Porkhov (Rusia: Псковская и Порховская епархия) yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan. Kabiskopan kasebut didegake ing 26 Januari (4 Februari) 1589 sawise diparo saka Eparki Novgorod.[1]

Referensi[besut | besut sumber]