Menyang kontèn

Eparki Yelets

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral Yelets

Eparki Yelets yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Yelets, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1922.[1]

Referensi[besut | besut sumber]