Menyang kontèn

Eparki Skopin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Skopin

Eparki Skopin yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Skopin, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2011.[1]

Referensi[besut | besut sumber]