Menyang kontèn

Eparki Vyborg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral Vyborg

Eparki Vyborg yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Vyborg, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2013.[1]

Referensi[besut | besut sumber]