Menyang kontèn

Eparki Shuya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Shuya

Eparki Shuya yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Shuya, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2012.[1]

Referensi[besut | besut sumber]