Menyang kontèn

Eparki Tikoretsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Eparki Tikoretsk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Tikoretsk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing 12 Maret 2013.[1] Eparki kasebut dipimpin dening Stefanus (Kawtaraszwili).[2]

Referensi[besut | besut sumber]