Menyang kontèn

Eparki Novosibirsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral ing Novosibirsk

Eparki Novosibirsk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Novosibirsk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1924.[1]

Referensi[besut | besut sumber]