Menyang kontèn

Eparki Iskitim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral Iskitim

Eparki Iskitim yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Iskitim, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2011.[1]

Referensi[besut | besut sumber]