Menyang kontèn

Eparki Orenburg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Orenburg

Eparki Orenburg yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Orenburg, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1799.[1]

Referensi[besut | besut sumber]