Eparki Penza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Penza

Eparki Penza yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Penza, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1803.[1]

Referensi[besut | besut sumber]