Menyang kontèn

Eparki Naryan-Mar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral ing Naryan-Mar

Eparki Naryan-Mar yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Naryan-Mar, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2011.[1]

Referensi[besut | besut sumber]