Menyang kontèn

Eparki Izhevsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral Izhevsk

Eparki Izhevsk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Izhevsk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1926.[1]

Referensi[besut | besut sumber]