Menyang kontèn

Eparki Barnaul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral Barnaul

Eparki Barnaul yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Barnaul, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2015.[1]

Referensi[besut | besut sumber]