Menyang kontèn

Eparki Amur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral Bunda saka Kazan ing Amur.

Eparki Amur yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Amur, Republik Tatarstan, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2011.[1]

Ordinaris[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]