Menyang kontèn

Eparki Shchigry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Shchigry

Eparki Shchigry yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Shchigry, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2012.[1]

Referensi[besut | besut sumber]